Szavazás

 
Köszönjük aktív részvételüket a Jógarádzsa Kiválósági Díj elnyerésére méltó jelöltek felkutatásában. Közel félszáz jógaoktatót ajánlottak a tanítványok, oktatótársak és jógaszervezetek. A részvételre felhívott jógaoktatók pályázatai közül kizárólag a tartalmi és formai alapfeltételeknek megfelelők kerültek a szakmai bíráló bizottság elé.

A bíráló bizottság szigorúan szakmai szempontokon alapuló döntése alapján öt jógaoktató kap lehetőséget az első ízben kiosztásra kerülő Jógarádzsa Közönség Díj elnyerésére. A különböző irányzatokat képviselő, eltérő hátterű jógaoktatók listáját alább találják ábécérendben.

Hogy ki fogja e kiváló csoportból a Jógarádzsa Közönség Díjat végül megkapni, azt az adott oktató társadalmi hatása, ismertsége és a vele kapcsolatban álló jógagyakorlók, azaz az Önök szavazatai fogják eldönteni. A szavazásban kizárólag rendszeres jógagyakorlók vehetnek részt.

Szavazáshoz görgessen a három jógaoktató fényképes és szöveges bemutatkozásai alatt található listához.

A szavazatok méltánylásaképpen értékes és hasznos jógás nyereményeket sorsolunk ki a szavazók között. A nyereményjátékkal kapcsolatos információkhoz kattintson ide.

Választása előtt ismerje meg jobban az első Jógarádzsa Közönség Díj jelöltjeit! A "Még több információt róla" linkekre kattintva tájékozódhat alaposabban a jelöltekről: képzettségükről, elérhetőségeikről, az általuk képviselt irányzatról, szakmai életútjukról, önzetlen szolgálataikról és napi gyakorlatukról. Habár nagyon inspiráló és tiszteletreméltó a jelölteknek a jóga alapelvek hétköznapi megvalósításai, azokat mélyen személyes jellegük miatt nem osztjuk meg.
 

Jankovics Magdolna Lalitá

Jankovics Magdolna Lalitá

Ajánlói írták:

„Példamutató érzékenységgel és alázattal adjá át a mesterétől kapott tudást, személyes tapasztalataival válik hitelessé.Egy olyan oktató aki életét a jóga terjesztésének szenteli. Tetteit átjárja az isteni energia.”

Még több információt róla >>

 

Szűcs Gábor (Gauranga Das)

Szűcs Gábor (Gauranga Das)

„Hiszem, hogy a jóga rendszeres gyakorlása nem csak az egyén életében hozhat gyökeres változást, de az egész emberiség fejlődési iránya is alapjaiban változhat meg, ha minél többen megtapasztalják a jóga egészségre gyakorolt hatását és személyiségformáló erejét. Életemet annak szenteltem, hogy minél több emberhez eljuttassam ezt a felbecsülhetetlen értékű kincset.”
Még több információt róla >>

Zoltai Miklós

Zoltai Miklós

Ajánlói írták:

„Jóga életmódot folytat mind a magánéletében, mind a társadalmi élet tekintetében.”
Még több információt róla >>

 

A szavazata leadásához jelölje be azt a jelöltet, akit leginkább érdemesnek tart a Díjra. Ezt követően az üres mezőkbe írja be saját nevét, lakcímét és e-mail címét, valamint adja meg Feltételek ismeretére és az adatok valódiságára vonatkozó nyilatkozat elfogadását. A SZAVAZOK gombra kattintva a megadott e-mail címére egy linket küldünk, melyre klikkelve érvényesítheti szavazatát.

Kérjük vegye figyelembe, hogy akkor szavazhat, ha rendszeres jógagyakorló! Egy szavazó csak egy e-mail címről és csak egy jelöltre szavazhat.

Jelöltek: *

Az Ön adatai

A szavazáshoz megadott adatai nem nyilvánosak; azokat sem a jelölt, sem harmadik fél tudomására nem hozzuk. A szavazás érvényességének megállapításán és a nyereményjáték lebonyolításán kívül más célokra nem használjuk fel. Adatai a pályázat lezárultával törlésre kerülnek.

Kijelentem, hogy a Díj Feltételeit megismertem és azokat elfogadom, továbbá továbbá rendszeresen jógázóként a szavazáshoz szükséges feltételeknek megfelelek, valamint az általam megadott adatok a valóságnak megfelelnek.

 
* kitöltése kötelező

e-mail icon Facebook icon