Beszámoló a Jógarádzsa Díjak ünnepélyes díjátadójáról

 
Az ötödik Jógarádzsa Kiválósági Díj és a negyedik Jógarádzsa Közönség Díj ünnepélyes díjátadójára 2020. november 14-én került sor az V. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján. A Bhaktivedanta Hittudományi Főiskoláról online közvetített átadón az érdeklődők virtuálisan találkozhattak a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesével, Szabó Szilviával, Jógamájával és a Közönség Díj nyertesével, Krasznai Anna, Dhanjával. A Díjakat Dr. Banyár Magdolna, Maharání Déví Dászí, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola rektora és Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza, a Jógarádzsa Kiválósági Díj Szakmai Bizottságának elnöke és Hortobágyi Gabriella, a Jógarádzsa Díjak koordinátora képviselte. Mátyássy Lilla, az esemény házigazdája a megnyitó beszédében megosztotta a közönséggel a Díj megalapításának célját, létrejöttének és nyertes kiválasztásának körülményeit, továbbá a beérkező szavazatokkal kapcsolatos statisztikákat.

Mátyássy Lilla kihirdette a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesét: 

A 2019. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Szabó Szilvia, Jógamájá

nyerte el a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, valamint a vele járó 1000 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.

Mátyássy Lilla kihirdette a Jógarádzsa Közönség Díj nyertesét: 

A 2019. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Krasznai Anna, Dhanjá

nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat, valamint a vele járó 500 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Közönség Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.


A Díj oklevelének és pénzadományának átadása után Dr. Tóth-Soma László, Gaura Krisna Dásza, a szakmai bizottság elnökeként méltatta a győzteseket.


e-mail icon Facebook icon