Beszámoló a második Jógarádzsa díjkiosztóról

 
Az második Jógarádzsa Díj ünnepélyes eredményhirdetésére és a Díj átadására 2017. április 22-én került sor a II. Tradicionális Jógaiskolák Fesztiválján. Az Akvárium Klub nagytermében 12 órakor az érdeklődő jógások személyesen is találkozhattak a Közönség Díj jelöltjeivel: Elekes Kevéné Csendes Máriával, Kornhoffer Tündével és Nagy Gáborral, valamint a Kiválósági Díj nyertesével, Szabó Ágnes Szítával. Trapp László és Veres Mónika, Jógarádzsa Közönség Díj jelöltek nem tudtak részt venni az eseményen. Az idén másodszor átadásra kerülő Díjakat Dr. Tóth-Soma László, a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskola Alkalmazott és Elméleti Jógatudomány Tanszékének vezetője, valamint Vidák Vénusz a Díj koordinátora képviselte. Vidák Vénusz a megnyitó beszédében megosztotta a közönséggel a Díj megalapításának célját, létrejöttének és nyertes kiválasztásának körülményeit, továbbá a beérkező szavazatokkal kapcsolatos statisztikákat.

Dr. Tóth-Soma László kihirdette a Jógarádzsa Kiválósági Díj nyertesét: 

A 2016. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság értékelése alapján

Szabó Ágnes Szíta

nyerte el a JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjat, valamint a vele járó 1000 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Kiválósági Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.

A várományosok köszöntését, bemutatását és megajándékozását követően a Dr. Tóth-Soma László kihirdette a Jógarádzsa Közönség Díj nyertesét: 

A 2016. évben végzett jógaoktatói tevékenysége és a jógai elveit követő életvitele elismeréseképpen, a szakmai bizottság jelölése és a jógás társadalom szavazása alapján

Nagy Gábor

nyerte el a JÓGARÁDZSA Közönség Díjat, valamint a vele járó 500 euró adományt. A Díjazott ezáltal jogosult a kitüntető „JÓGARÁDZSA Közönség Díjas” cím időbeli korlát nélküli használatára.


A Díj oklevelének és pénzadományának átadása után Dr. Tóth-Soma László, a szakmai bizottság vezetőjeként méltatta a győztest.

Az eredményhirdetés lezárásaképpen Vidák Vénusz bejelentette, hogy a jövő év Díjának feltételei az őszi jógakonferencián lesznek kihirdetve.


e-mail icon Facebook icon